Over ons

Liekerk Jogging is een club van recreatieve lopers (mannen en vrouwen). De club is opgericht in 1984, en is is ontstaan uit een groep van ex-voetballers, die na hun voetbalcarrière toch nog fysiek actief wilden bezig blijven.

Wij hebben 88 leden, waarvan ongeveer de helft vrouwen en de helft mannen. Ons jongste lid is 10 jaar oud, het oudste is 77. Gemiddelde leeftijd van onze leden: 47 jaar

Trainingen voor de lopers

Het merendeel van de leden nemen actief deel aan de groepstrainingen. Deze trainingen gaan meestal door in Liedekerkebos (een mooi plekje groen aan de rand van de gemeente Liedekerke) en duren ongeveer 1 uur.

Op donderdagavond staan er meestal intensieve trainingen op het programma. In de winterperiode wordt er op dinsdag- en donderdagavond getraind in woonwijken waar er weinig verkeer is.

Het doel van de trainingen bestaat er in om zowel voor de prestatiegerichte leden als voor de vrijetijdslopers trainingen te organiseren die in eerste instantie gericht zijn op het scheppen van een goede groepssfeer.

Wandelaars

Sinds 2021 verwelkomen we ook wandelaars in onze club, en dat blijkt een succes te zijn…

Dit biedt tevens mogelijkheden voor lopers die gekwetst of voor “oudere” lopers die het – gezien hun leeftijd – “voor bekeken” houden: deze kunnen aldus de wandelaars vervoegen en toch nog actief bezig blijven in onze club.

Lidmaatschap

Het jaarlijks lidgeld bedraagt € 40 (met een maximum van 90 € per gezin). Dit bedrag dient om de ongevallenverzekering te bekostigen, de organisatie van clubactiviteiten en administratieve kosten. De meeste mutualiteiten betalen dit lidgeld geheel of gedeeltelijk terug (raadpleeg de website van uw mutualiteit).

Als je je wil aansluiten bij onze club, dan wordt je verzocht om € 40 storten op ons bankrekeningnummer (Liekerk Jogging VZW): BE56 7370 5960 1388 (BIC: KREDBEBB); vermeld in de mededeling je naam en voornaam plus de vermelding lidmaatschap LJT.

Bezorg ons ter bevestiging een e-mail met de volgende gegevens: je naam en voornaam, adres, geboortedatum, telefoon/of GSM, plus (onontbeerlijk) het e-mail-adres van het nieuwe lid (als het bericht verstuurd wordt door een andere persoon dan het nieuwe lid zelf).

P.S. De club organiseert geen tombola noch eetfestijn.

Bijeenkomsten
  • Dinsdag om 18:30 uur (LOOP JE FIT)
  • Donderdag om 18u30
  • Zondag om 9:30 uur
Winter en zomer

Opgelet voor de avondtrainingen: in de winter komen we meestal samen aan de Sporthal (finse piste); ’s zomers verzamelen we meestal aan Liedekerkebos (parking).